Дървена пейкаПейките ни се струват толкова прозаични, но много романтични срещи просто не биха се състояли, ако ги нямаше... Не можем да си представим вилата или градината, без скромна дървена пейка в тях. И съвсем не е задължително да сме романтично влюбени – дървената пейка на вилата изпълнява конкретна практическа функция, позволява на умореният стопанин да си отдъхне, който несъмнено ще оцени това. Преди всичко дървените пейки създават уют и са място за почивка.

Пейките ни се струват толкова прозаични, но много романтични срещи просто не биха се състояли, ако ги нямаше... Не можем да си представим вилата или градината, без скромна дървена пейка в тях. И съвсем не е задължително да сме романтично влюбени – дървената пейка на вилата изпълнява конкретна практическа функция, позволява на умореният стопанин да си отдъхне, който несъмнено ще оцени това. Преди всичко дървените пейки създават уют и са място за почивка.

Как се правят дървени пейки

Дървена пейкаДървена пейка, на която и предстои години да стои под открито небе, трябва да бъде ефективно защитена от влиянието на лоши метеорологични условия. За направата на градински пейки производителите от фирма "тимбер стил" използват висококачествени материали от дърво, както и метал, камък, стъкло и други съвременни синтетически материали.

Дървените пейки, изпълнени в класически стил, съчетават в себе си метал и мрамор или камък и мозайка, докато съвременните образци са изпълнени от стъкло и дърво.

Как да изберем дървена пейка

Избирайки пейка, преди всичо обърнете внимание на стила на вашата вила или градина. Старинните дървени пейки най-добре се вместват в градина или вила с класически стил. Съвременните материали най-добре подхождат за пейки във вили, изпълнени в съвременен стил, такава пейка би изглеждала добре и на моравата пред дома.

Защо дървени пейки

Дървена пейкаВъпреки разнообразните материали, дървото все още няма конкуренция. Дървената пейка ни привлича, защото е екологична, естествена, тя се вписва органично в градинският ландшафт. От многото видове дървесина, при изработката на дървени пейки, се предпочита преди всичко чам.

Нашите специалисти ще Ви помогнат с избора не само на дървени пейки, но и на маси, столове, кресла, шезлонги, масички за пикник, ракли за възглавници.

Къде се поставят дървени пейки

Дървени пейки може да се поставят в комфортна беседка, или под навеса на двора или даже в къщата – например на откритата веранда на сянка под дървена пергола, до входната врата, както и на всяко друго място.

Какви дървени пейки са на мода

Дървена пейкаНе е отминала модата на умелото съчетание на дърво и метал. Много години не спада популярността на дървена пейка, имаща за основа кован скелет, с ковани подлакътници и крака. Такава пейка ще Ви позволи да направите на вилата класическа сенчеста алея. Благодарение на нашите специалисти, Вие можете да изберете за себе си най-удобният вариант за оформление на вашето място за отдих и вашата дървена пейка ще бъде не само удобна, но и красива.

Какви видове дървени пейки има

Ако се абстрахираме от материала от който са направени пейките, различията между тях са малко; най-вече те се различават по размерите си. Голямата градинска пейка традиционно се поставя до мястото за барбекю и е планирана за няколко човека.

А на тези места, от които се открива особено красива и впечатляваща панорама, е най- добре да се поставят малки дървени пейки за двама. Такива пейки изглеждат много непринудено и романтично. Тъй като такава пейка е най-подходяща за двойки, от самосебе си изниква представата за влюбени, които гледат в една посока, съзерцаващи един пейзаж; или за приятели, срещнали се след дълго време, ще има за какво да си поговорят, седейки на уютна дървена пейка.

Как да купим дървена пейка

Достатъчно е да се обадите в нашата фирма на тел.: +359 878-884-334 или +359 885-115-115 и наш сътрудник ще приеме поръчката. Вие ще получите цялата интересуваща ви информация. Ние се грижим нашите клиенти да останат максимално доволни.

Снимки на дървени пейки

Дървена пейка Дървена пейка Дървена пейка Дървена пейка Дървена пейка

Форма за контакти

Контакти

Емил Ясенов Демирев
GSM: +359 878-884-334

Игор Симонович
GSM: +359 885-115-115

България, гр.Смолян,
ул.Петко Рачев Славейков 28