Дървени навесиДа направиш нещо така, че да изглежда завършено – това е мечтата на всеки творец. Картина без уточняващи детайли, книга без второстепенни герои, песен без музика – всичко това създава дискомфорт и стремеж да се добави нещо. Току що построеният дом също се нуждае от завършващи щрихи, с които той ще стане неповторим, ще придобие своя душа. И със сигурност можем да кажем, че един такъв завършващ щрих е пергола във вид на навес над входната врата, която ще изпълнява не само декоративна функция, но и ще защитава от капризите на времето.

От какво се правят навесите

От какво се правят обикновено навесите над входовете? От поликарбон, стъкло, дърво, метал – изборът на материал е ограничен само от стила на вашият дом и вашият бюджет. Най-елегантният и стилен навес над входа в сградата(не само жилищна) в последно време – това е дървен навес, в съчетание с красив плат.

С какво привличат дървените навеси

Преди всичко със своите качества- издръжливост, лесен монтаж, способност да пропуска светлина. В нашата страна, където през по-голямата част от годината има слънце, дървеният навес над верандата, който не я затъмнява, но същевременно я пази от слънцето – е огромно достойнство, а в съчетание с подходящ плат придава необичайна романтична красота.

Дървените навеси над входа са подходящи на много места, и не само къщите от дърво биха изглеждали добре с такъв навес. Дървените навеси излъчват престиж и са украшение за всеки дом.
Дървеният навес над входа е много красив и в същото време не е скъп и е доступен за много хора.

Откъде да купим дървен навес?

За да поръчате и да станете притежател на дървен навес, ни позвънете на тел. +359 878-884-334 или +359 885-115-115. Фирма „тимбер стил” ще изработи по ваша поръчка дървен навес: Красив и лек на вид, той ще придаде ексклузивност на всяко здание.

Обикновено дървените навеси са на разтояние от половин до един метър от стената. Ние препоръчваме на нашите клиенти да поставят именно такива навеси над входа, тъй като те са с достъпни цени и ще украсяват вашият дом, особено ако не се ограничите само със входа, а поставите такива навеси и над прозорците.

Нашите дизайнери ще разработят за вас индивидуален проект, и ще превърнат вашите желания в реалност.

Снимки на дървени навеси

Дървени навеси Дървени навеси Дървени навеси Дървени навеси

Форма за контакти

Контакти

Емил Ясенов Демирев
GSM: +359 878-884-334

Игор Симонович
GSM: +359 885-115-115

България, гр.Смолян,
ул.Петко Рачев Славейков 28