Детски кът от дървоДетският кът в градината е вашето спасение през топлите дни. Можете спокойно да седите на терасата или в беседката с книга в ръка, докато детето ви се забавлява. Няма нужда да обикаляте парковете, натоварени с 2 комплекта дрехи, вода, лекарства от първа необходимост. Отдъхвате си, защото не е нужно да следите непрекъснато дали детето ви говори с някой непознат или е тръгнало самичко да покорява булеварда.

Ако направите детски кът в градината, детето ви ще си играе в него. Ще може да кани приятелчетата си на гости, без да ви настръхва косата на какво ще се превърне къщата, ако 3 – 4 хлапета вилнеят из нея.

Предимствата са доста и всички са във ваша полза: спокойствие и повече време за вас; сигурност и забавление за детето ви.
Когато определяте какво ще има в детския кът, помислете за дървена детска къщичка, около която да организирате всичко. Тя е добра идея, защото така детето усеща, че има лично свое място. Чувства се порастнало – прави това, което правят и възрастните – грижи се за свой дом. Всъщност благодарение на подобна детска къщичка наистина можете да го научите да пази вещите си, да подрежда. Ще ви е по-лесно, защото докато прави това детето ще се забавлява.

Дървената детска къщичка, може би дори на кокоши крака, за да е съвсем приказна, има няколко предимства.
Ще я използвате дълго. Повечето пластмасови къщи са за деца между 2 и 7 годишна възраст. Цветовете им избледняват бързо, чупят се лесно и нямате възможност да избирате между много различни модели.

Дървената детска къщичка е много здрава. Необходимо е само да я третирате с препарат за дърво от време на време и ще можете да я ползвате и след като децата ви порастнат. (За да държите в нея градинските инструменти например.)
Освен това можете да я обзавеждате различно в зависимост от възрастта на детето и от нуждите му.
Меки играчки, шарени книжки с картинки, люлка, вързана някъде наблизо. Докато детето е малко, дървеният детски кът ще прилича наистина на излязъл от приказките. Хубавото е, че вие ще можете да стоите заедно с него вътре в къщичката без никакви притеснения.
Колички, списания, федербал, топки, ролери – докато хлапето расте, то може да държи всички свои вещи за игра в детския кът. А също и да играе там с приятели, когато навън времето е лошо, без да се притеснявате, че ще настине.

С времето дървеният детски кът ще се превърне в убежище за вашия тийнейджър. В пубертета детето има нужда от собствено лично пространство извън дома. Какво по-хубаво от това да му го осигурите и в същото време, погледнете ли през прозореца на къщата, да знаете къде е.

Тимбър Стил може да реализира дървения детски кът, за който хлапето ви мечтае. Нашите специалисти ще се съобразят с вашите желания. Ще направят проект на детската дървена къща на мечтите ви. Ако искате около нея да има различни дървени катерушки, стълби и люлки, ще ги предвидят. След това нашите майстори ще изработят всички части и ще ги монтират, където пожелаете.
Помислете каква искате да бъдете дървената къщичка, как точно искате да изглежда детският кът. Ако се затруднявате, потърсете ни още на този ранен етап. Ние ще ви помогнем.

Снимки на детски кът от дърво

Детски кът от дърво Детски кът от дърво Детски кът от дърво Детски кът от дърво Детски кът от дърво

Форма за контакти

Контакти

Емил Ясенов Демирев
GSM: +359 878-884-334

Игор Симонович
GSM: +359 885-115-115

България, гр.Смолян,
ул.Петко Рачев Славейков 28