Дървена беседкаВсеки собственик на вила иска неговата градина да привлича вниманието, да изглежда красиво и естетично. А градината може да бъде украсена освен от различните представители на флората, а така също и от градински мебели. С особена популярност се ползват градинските къщички и градинските беседки, от които нашата компания предлага голям асортимент.

Нашата фирма вече дълги години успешно се занимава с производството и доставката на беседки, а така също и други видове градинска мебел. В спектъра на услугите ни са включени и услуги по проектиране и монтаж.

Беседките за вили имат няколко класификации. Първата от тях предполага разделяне на беседките според материала, от който са изработени. Най-разпространени са дървените беседки, защото дървото е екологичен естествен материал, придаващ на градината определена и с нищо несравнима атмосфера. За най-креативен вариант смело може да се посочи комбинираната беседка, която съчетава в себе си няколко строителни материала: дърво, метал, пластмаса и даже камък.

Втора класификация дели беседките на открити и закрити. Най-често откритите беседки се изготвят от дървесина. От своя страна откритите беседки се делят на три вида. Това са беседки-тенти, беседки-гъбки и перголи. Перголите представляват няколко съединяващи се арки. Всички видове открити беседки активно се използват лятно време. А закритите могат да се използват и зимата.

Третата класификация е в зависимост от формите на беседката. Най-популярни са кръглата, правоъгълната и шестоъгълната.

Към отделна категория могат да се причислят беседките – барбекю. Такива беседки се наричат още и грил беседки. В такава беседка посредата е сложено барбекю. Въпреки че такива беседки се правят от дърво, най-вече от лиственица или бор, можете да не се притеснявате, че беседката ще се запали. Тя е обработена с различни препарати, които увеличават огнеустойчивостта на дървесината. А при желание спокойно може да занесете барбекюто извън беседката.

Строителството на беседка, когато дизайна е определен и съгласуван с клиента, започва с поставяне на фундамент. За този етап е задължително да се вземе предвид ландшафтният дизайн на мястото, където ще се разположи беседката. Макар че някои поставят беседката направо на земята, трябва да се знае, че за влажна почва такъв вариант е неприемлив – в този случай беседката бързо ще стане негодна. След това се правят основите, после стените. Последен етап в строителството е поставяне на покрива и декорация на беседката. При желание можем да предложим допълнително украсяване на беседката чрез издълбани елементи.

Освен това ние се занимаваме с производство на перголи и удивително нежни конструкции, необходими за пълзящите растения. Заедно с беседката, перголите ще превърнат обикновената градина в изкусно подреден малък парк.

Колко е хубаво да поканите приятелите си сред природата и да празнувате, а след това да се уедините в беседката и дълго да си говорите на чаша горещ чай, гледайки залеза. Ние гарантираме качеството на произвежданите от нас дървени беседки. Те ще ви защитават от дъжд и знойно слънце. Ние създаваме приказка, в която вие можете да живеете!

Снимки на дървени беседки

Дървена беседка Дървена беседка Дървена беседка Дървена беседка Дървена беседка

Форма за контакти

Контакти

Емил Ясенов Демирев
GSM: +359 878-884-334

Игор Симонович
GSM: +359 885-115-115

България, гр.Смолян,
ул.Петко Рачев Славейков 28