Дървени перголиПерголите са необичайно красиви мрежести дървени конструкции, които са първообраз на обикновения навес или беседка. Дървените перголи са способни да предадат индивидуален стил и необикновен дизайн на любимата фасада или озеленена територия.

Дървена беседкаВсеки собственик на вила иска неговата градина да привлича вниманието, да изглежда красиво и естетично. А градината може да бъде украсена освен от различните представители на флората, а така също и от градински мебели. С особена популярност се ползват градинските къщички и градинските беседки, от които нашата компания предлага голям асортимент.

Дървени навесиДа направиш нещо така, че да изглежда завършено – това е мечтата на всеки творец. Картина без уточняващи детайли, книга без второстепенни герои, песен без музика – всичко това създава дискомфорт и стремеж да се добави нещо. Току що построеният дом също се нуждае от завършващи щрихи, с които той ще стане неповторим, ще придобие своя душа. И със сигурност можем да кажем, че един такъв завършващ щрих е пергола във вид на навес над входната врата, която ще изпълнява не само декоративна функция, но и ще защитава от капризите на времето.

Дървена пейкаПейките ни се струват толкова прозаични, но много романтични срещи просто не биха се състояли, ако ги нямаше... Не можем да си представим вилата или градината, без скромна дървена пейка в тях. И съвсем не е задължително да сме романтично влюбени – дървената пейка на вилата изпълнява конкретна практическа функция, позволява на умореният стопанин да си отдъхне, който несъмнено ще оцени това. Преди всичко дървените пейки създават уют и са място за почивка.

Детски кът от дървоДетският кът в градината е вашето спасение през топлите дни. Можете спокойно да седите на терасата или в беседката с книга в ръка, докато детето ви се забавлява. Няма нужда да обикаляте парковете, натоварени с 2 комплекта дрехи, вода, лекарства от първа необходимост. Отдъхвате си, защото не е нужно да следите непрекъснато дали детето ви говори с някой непознат или е тръгнало самичко да покорява булеварда.

Дървени къщиИзграждане на дървените къщи е приоритетна посока на фирмата Timber Style. Ние сме на пазара вече не първа година, затова сме способни да реализираме всяка Ваша идея за дома на мечтите Ви. Естествен аромат и екологичността на дървесината ще привлече почитателите на природни материали и тези, за които практичността стои на първо място. Ние грижливо съблюдаваме старите традиции, оставени ни от най-добрите майстори на занаята и ги съчетаваме с най-новите технологии в областта на строителството и изграждането на дървени къщи и съоръжения. Това ни позволява да проектираме сгради и домове, които да осигурят приятен и безопасен живот.

Форма за контакти

Контакти

Емил Ясенов Демирев
GSM: +359 878-884-334

Игор Симонович
GSM: +359 885-115-115

България, гр.Смолян,
ул.Петко Рачев Славейков 28